Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Американският законопроект, забраняващ вейп пощата, беше подписан в закон

   Законът за предотвратяване на онлайн продажбите на електронни цигари на непълнолетни е подписан на 27 декември 2020 г.

    

    

   elektronna-cigara-poshta-zakon-esmoker.bg.jpg

    

    

   "Предотвратяване на онлайн продажбите на електронни цигари на деца", наскоро беше гласуван и впоследствие беше подписан като закон от президента Тръмп на 27 декември. Този законопроект забранява всички доставки на вейп продукти от американската пощенска служба и принуждава всички други услуги за пощенска доставка (като UPS, FedEx или DHL) да проверяват лични документи и да получават подписи на възрастни в офисите за доставка.

    


   Изискването за подписи на пълнолетни естествено представлява свой собствен набор от предизвикателства, тъй като повечето доставки се случват в работно време, когато по-голямата част от възрастните са на работното си място. Следователно събирането на подписи ще добави допълнителни разходи при получаване на доставки на и без това по-скъпите частни превозвачи.
   Закона има за цел да предотврати онлайн продажбите на непълнолетни.

    


   От друга страна, освен предизвикателствата, пред които е вероятно да се изправят възрастните вейпъри, законопроектът се очаква да ограничи достъпа на тийнейджърите до продукти за изпаряване, като ограничи онлайн продажбите. "Включването на тези критични защити срещу онлайн продажбата на електронни цигари на деца ще предотврати безброй заболявания и ще спаси човешки живот", каза конгресменката Делауро.

    


   "Приемането на този законопроект ще отбележи края на битка, която съм водила, за да затворя вратичката, която позволява на доставчиците на електронни цигари да продават на клиенти, без да проверяват възрастта им в момента на доставката. Това е поредната критична стъпка към прекратяване на епидемията от младежки които изпаряват, едно от многото предизвикателства, влошени от разпространението на COVID-19", добави тя.

    

   Оригиналната статия публикувана в vapingpost.com може да прочете тук.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари