Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Какво всъщност е под система ?

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   От всички налични електронни цигари, под системите набират популярност от известно време. Компактни, леки и лесни за използване, има много предимства в тяхна полза. Ще обясним как работят тези нови електронни цигари с това ръководство за тях.

    

    

   aspire-minican-pod-system-esmoker.bg.jpg

    


   Под системите са много лесни за използване електронни цигари и повечето използват резервоари (подове) от затворен тип. Празните подове, които пълните сами с течност се сменят, когато изгорят. При повечето под системи изпарителната глава е вградена в пода и при нужда сменяте целия под. Има и такива, които са пълни с течност за електронна цигара и се сменят при свършване на течността. Това е по-практично и по-чисто, но има и недостатък - по-малко универсално е, а понякога и малко по-скъпо. Ще ви обясним някои ключови неща, които трябва да имате предвид, за да можете да решите дали под системата е подходяща за Вас, и да ви помогнем да изберете най-добрия модел за преминаването си към електронни цигари. Всички под системи са направени от две части: батерия и резервоар, който се слага в батерията.

    

   Батерията


   Батерията е частта за многократна употреба. Както при всички електронни цигари, основната и цел е да съхранява енергията за захранване на устройството.


   Всички под системи работят с вградена батерия. Повечето модове използват сменяеми батерии, които могат да се сменят толкова лесно, колкото батериите на дистанционното управление. За разлика от тях, потребителите на под системи нямат достъп до батерията, която може да се презареди само чрез микро USB или Type-C кабел, като тези, използвани за мобилни телефони.


   Ще получите достатъчно енергия за случайна употреба през деня от 350 mAh батерии, докато 650 mAh батерии са по -подходящи за редовна употреба. За тежка употреба ще ви трябват 900 mAh или по-мощни батерии. Състоянието на зареждане на батерията винаги се показва, обикновено чрез светодиод, който показва оставащия заряд по цвета или чрез мигане. В някой случаи под системата може да има и дисплей, на който ще можете да видите зарядът на батерията. Имате предвид, че въпреки малкият капацитет на бетрията на някой под системи, те ще се ззарждат по-бързо при нужда през деня.

    

    

   Само един бутон


   Под системите винаги са много лесни за работа и дори най-сложните включват натискане само на един бутон. Обикновено щраквате 5 пъти последователно, за да включите или изключите под системата, и задържате бутона, за да изпарявате. Тази лекота на използване определено е плюс за под системите. Те са много по -интуитивни от модовете с множество настройки и дисплей - те ще ви накарат да прегледате ръководството за потребителя, преди дори да започнете.

    

    

   Вдишайте, за да активирате


   Има дори под системи без бутон. Изпаряването е автоматично при вдишване. Батерията има малък сензор, който открива промяната на въздушното налягане, когато започнете да вдишвате, това загрява изпарителната глава, докато спрете да вдишвате. Това е дори по-лесно и по-интуитивно, отколкото ръчното активиране на под системата, но това колкото и удобно да е за потребителя зависи от качеството на продукта. На някои под системи отнема малко време, за да започнат да произвеждат пара, така че вдишвате въздух в началото. Това отнема голяма част от удовлетворението. Моделите с по-бързо действие, които започват да произвеждат пара веднага след вдишване, са далеч повече за предпочитане.

    

    

   Под


   Има два различни вида: затворени и за многократно пълнене. Подовете или пълнителите са типични за под системите. Те се състоят от изпарителна глава и резервоар в едно цяло, което сменяте напълно, когато е празно или когато изпарителната глава изгори. Те са наистина лесни за използване. Просто изваждате пода от батерията и поставяте нов или пълните с течност и отново поставяте на батерията. Можете също да носите няколко пода със себе си, за да имате различни вкусове или никотиново ниво, в зависимост от това как се чувствате. Например, може да използвате никотинова течност с аромат на кафе за събуждане, средно плодова за през деня или дори течност за мохито с повече никотин за съботна вечер. Смяната на пода отнема само 3 секунди, така че можете да се възползвате максимално от устройството. Повечето съдържат 2 мл течност, което е максималното количество, разрешено от Европейската директива за TPD.

    

    

   Затворени подове


   Затворените подове се продават с течност в тях. Когато свърши течността, сменяте целия резервоар с нов. Това е най-лесният тип за използване, тъй като дори не е нужно да боравите с течност за електронни цигари. От друга страна, те са по -скъпи от подовете за многократна употреба. Ще купувате често от тях, може би всеки ден, така че помислете и над това. Също така трябва да сте наясно, че изборът на течност, независимо дали е за аромат или на никотиново ниво, ще бъде ограничен до наличните за този модел. По-малкия избор на вкусове и нива на никотин е за сметка на лекотата на използване. Вашите възможности ще бъдат ограничени, затова погледнете селекцията от течности, когато купувате под система. С подовете за многократно зареждане този проблем изчезва.

    

    

   Подове за многократна употреба


   Те се продават празни, така че потребителите добавят желаните от тях течности. Обикновено просто отваряте малката силиконова тапа, за да разкриете отвора за пълнене. Поставете върха на бутилката в отвора и напълнете пода. Затворете отвора с тапата и пода е готов за употреба. Някои под системи имат още по-лесна система за пълнене. Вместо капачка, може просто да завъртите основата на резервоара. Има и други начини да ги пълните в зависмост от модела. Разбира се, винаги има кратко изчакване, за да се обмокри изпарителната глава, в сравнение с предварително напълнените, затворени подове.

    


   И ползите са ясни. Първо в разнообразието от налични течности, тъй като можете да използвате всякаква течност с всяко ниво на никотин от стотиците за продажба в бутилки от 10 мл. Самата течност е много по-евтина за закупуване по този начин и можете да зареждате всеки под многократно, защото го сменяте само когато изпарителната глава изгори.

    


   Оригиналната статия публикувана в vapingpost.com можете да прочетете тук.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари