Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Планове за първата "Вейп клиника", се изготвят във Великобритания

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Най-големият търговец на дребно в Обединеното кралство планира да открие "Вейп Клиника", за да помогне на повече пушачи да се откажат от тютюнопушенето, използвайки електронни цигари.

    

    

   otkazvane-tiutiunopushene-vape-elektronna-cigara-klinika-esmoker.bg.jpg

    


   VPZ, най-големият търговец на дребно на вейп продукти в Обединеното кралство, обяви стартирането на първата по рода си "Вейп клиника", за да увеличи "нарастващото търсене на услуги за подпомагане спирането на тютюнопушенето“ в цялата страна, се казва в прессъобщение, изпратено до Vaping Post от фирмата.

    


   Концепцията на Вейп Клиниката е създадена, за да задоволи търсенето на услуги за спиране на тютюнопушенето, които бяха ограничени поради продължаващата пандемия.

    


   Компанията освен това отбелязва, че тъй като търговците на дребно са били ограничени по време на пандемията, хиляди хора са останали без възможност да получат помощ в опитите си да откажат тютюнопушенето.

    


   Сега пандемията започва да забавя темповете си в голяма част от Европа, Обединеното кралство и САЩ. VPZ, вижда това като точния момент за въвеждане на концепцията, за която се твърди, че ще осигури национална мрежа от "треньори за отказване от тютюнопушене" във всичките им магазини на територията на страната.

    


   VPZ казва, че този нов модел ще помогне за "по-нататъшно повишаване на нивото на обслужване на клиентите и експертни съвети към своята клиентска база".

    


   Дъг Мътър, директорът на VPZ, нарече усилията решаващи в "борбата срещу убиец номер едно в страната - тютюпушенето".


   "Радваме се, че стартираме концепцията за Вейп Клиника, следвайки силното търсене и признавайки необходимостта от подобрено ниво на обслужване, откакто отворихме отново вратите си", каза Мътър. "Огромното ограничаване на услугите за спиране на тютюнопушенето от НЗС* заради COVID-19 и местните власти опустошава усилията на страната да намали нивата на тютюнопушене."

    


   "Съчетайте това с факта, че вейп магазините бяха счетени за несъществени, означава, че вместо 2020 да е годината, в която страната прави огромни крачки в намаляването на броя на пушачите - ние всъщност наблюдаваме увеличаване и загуба на огромна инерция в амбициите на Обединеното кралство да бъде "без тютюнев дим" до 2030 г." , добави Мътър.

    


   VPZ е популярна марка в Обединеното кралство и е спечелила световно признание като една от първите големи марки за електронни цигари и консумативи, които предлагат консултантски услуги за електронни цигари в доверени болници на НЗС* на пациенти и общопрактикуващи лекари. Имайте предвид - Обединеното кралство поддържа, че вейпингът е 95 процента по-малко вреден от пушенето на традиционни цигари.
   *Национална Здравна Служба

    

   Оригиналната статия публикувана в vapingpost.com можете да прочетете тук.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари