Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашите
невероятни промоции!
Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Филтри

  Категории

  Анкета

  Статии

  Специалисти от "Публично Здраве" опровергават американско проучване за електронните цигари

  Дата: 21 Мар 2018

  Най-новото проучване, което излезе от САЩ, отново се фокусира върху връзката между младежите и електронните уствойства за вейпване. Изследването, публикувано в PLoS One, сензационно твърди, че вейпването представлява по-голяма вреда за здравето на хората, отколкото да носи полза.
   

  Прочети още →

  Как функционира електронната цигара?

  Дата: 14 Мар 2018

  Как функционира едно електронно устройство за изпаряване? Това е въпрос, на който много хора изглежда не знаят точния отговор - а много от тях - включително учени и журналисти - наистина трябва да знаят по-добре. За щастие не е толкова трудно да се обясни и точно това ще направим в тази статия.

  Електронните цигари също се наричат "вейпинг устройства" и това дава голяма представа за начина, по който те работят. Големият бял облак, който създават, не е дим; това е аерозол, съставен от изпарения и малки капчици течност. Всички електронни компоненти и други части вътре в електронната цигара се обединяват, за да създадат този аерозол от течността в резервоара.

  Прочети още →

  Безопасно ли е вейпването за Вашето здраве?

  Дата: 07 Мар 2018

  Да, вейпването е по-безопасно, отколкото пушенето. Независими източници, като "Обществено здраве Англия", заявяват, че вейпването е с 95% по-безопасно от тютюнопушенето. Вече има няколко дългосрочни проучвания относно безопасността на вейпването и всички тези дългосрчони изследвания само потвърждават този факт.

  Прочети още →

  ФИЛИП МОРИС КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ПРОДАЖБАТА НА ТЮТЮНЕВИ ЦИГАРИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

  Дата: 28 Фев 2018

  ФИЛИП МОРИС КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ПРОДАЖБАТА НА ТЮТЮНЕВИ ЦИГАРИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В ПОСЛЕДНАТА СИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

  Прочети още →

  "EЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ ПРИЧИНЯВАТ ВОДАТА.. В ДРОБОВЕТЕ": ДАЛИ?

  Дата: 29 Яну 2018

  Най-малко поне веднъж вероятно ви се е случвало да чувате притеснени приятели, роднини или обикновен човек, които сте срещнали на улицата (може би докато си пали цигара), които са ви заявявали, че трябва да се откажете от вейпването, ако не искате да открият вода в белите ви дробове. Основание за съществуването на този аргумент е следната логика: ако вдишвате пара през деня, вечерта парата ще се натрупа в белите дробове, създавайки известната "вода в белите дробове".

   

  Прочети още →

  ВЕЙПВАНЕТО няма нежелани ефекти върху кръвта

  Дата: 22 Яну 2018

  Знаете ли, че тютюнопушенето оказва пряко въздействие върху кръвта ни?Какво се случва, когато пушим тютюневи цигари – активно или пасивно – и какво се случва, когато вейпваме или вдишваме пара от електронно устройство на вейпър?

  Прочети още →

  Официален дистрибутор на Nicopure Labs

  Дата: 17 Яну 2018

  София (България), 16 януари (SeeNews) - Базираният в САЩ производител на електронни цигари и течности за изпаряващи устройства Nicopure Labs заяви във вторник, че е избрал "Вейпър" ЕООД с централен офис в Стара Загора, България, за свой дистрибутор за България.

  Прочети още →

  Просто дишай!

  Дата: 15 Яну 2018

  Американският Национален институт по трудоба безопасност и здравословна работна среда е анализирал качеството на въздуха на популярнен магазин за електронни цигари и консумативи с бар за никотинови течности и салон за пушене. 

  Прочети още →

  Истината за електронните цигари

  Дата: 09 Яну 2018

  "Купихте ли си електронна цигара или друго устройство за вейпване, за да си помогнете да се откажете от тютюнопушенето? А стои ли вашата електронна цигара все още прилежно опакована в чекмеджето? Тази статия е за вас!

  Прочети още →

  Ново изследване показва, че вейпването „не засяга“ функциите на белия дроб

  Дата: 13 Дек 2017

  Д-р Амир Фарно е асистент-професор  в Университета в Охайо, който специализира в взаимодействията между наночастиците и тялото. Последната му работа бе публикувана миналата седмица и тя е фокусирана именно върху електронните цигари. Загрижени за липсата на разнообразие в проучванията, които разглеждат ефекта на вейпването върху белите дробове, д-р Фарно и неговите колеги решили да предприемат нов подход.

   

  Прочети още →
  «1 2»Страница 1 от 2
  Върни До Горе