Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Филтри

  Категории

  Анкета

  Статии

  ВЕЙПВАНЕТО няма нежелани ефекти върху кръвта

  Дата: 16 Яну 2019

  Знаете ли, че тютюнопушенето оказва пряко въздействие върху кръвта ни?Какво се случва, когато пушим тютюневи цигари – активно или пасивно – и какво се случва, когато вейпваме или вдишваме пара от електронно устройство на вейпър?

  Прочети още →

  Данните за безопасността на вейпването се нуждаят от изясняване

  Дата: 14 Яну 2019

  Питър Айтън казва, че интерпретацията на Public Healthr Engliand на последните проучвания силно подценява относителната вреда на тютюнопушенето в сравнение с vaping.

  Прочети още →

  БОЛНИЦИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОДАВАТ ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И ДА ОСИГУРЯВАТ МЯСТО ЗА ВЕЙПВАНЕ

  Дата: 07 Яну 2019

  Болниците трябва да продават електронни цигари и да осигуряват на пациентите си места, където те да вейпват, е мнението на експерти от „Публично здраве – Англия“ (PHE).

  Обществено здраве Англия (PHE) каза, че на пациентите трябва да се разреши да се хранят в частни помещения и да купуват устройства за електронна цигара в болнични магазини, за да им помогнат да спрат да пушат обикновени цигари.

  Според тях правителствените служители също трябва да помагат на производителите да лицензират електронните цигари като медицински помощни средства за отказване.

  Прочети още →

  УЧЕНИ РАЗКРИВАТ ЕДНА СМУЩАВАЩА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО ТЮТЮНОПУШЕЩИТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ КЪМ ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ

  Дата: 02 Яну 2019

  „Ново проучване заключава, че мъжете, чиито бащи са били пушачи по време на зачеването на децата си, имат по-нисък брой сперматозоиди, независимо от навиците на майката

  Прочети още →

  Течностите за електронни цигари са полезни за общественото здраве. Защо е FDAсе бори с тях?

  Дата: 20 Ное 2018

  Следващата седмица Държавната агенция по храните и лекарствата в САЩ ще обяви забрана за продажбата на повечето е-цигарени вкусове в десетки хиляди магазини и бензиностанции в САЩ, според вестник "Вашингтон пост".

  Прочети още →

  Специалисти от "Публично Здраве" опровергават американско проучване за електронните цигари

  Дата: 21 Мар 2018

  Най-новото проучване, което излезе от САЩ, отново се фокусира върху връзката между младежите и електронните уствойства за вейпване. Изследването, публикувано в PLoS One, сензационно твърди, че вейпването представлява по-голяма вреда за здравето на хората, отколкото да носи полза.
   

  Прочети още →

  Как функционира електронната цигара?

  Дата: 14 Мар 2018

  Как функционира едно електронно устройство за изпаряване? Това е въпрос, на който много хора изглежда не знаят точния отговор - а много от тях - включително учени и журналисти - наистина трябва да знаят по-добре. За щастие не е толкова трудно да се обясни и точно това ще направим в тази статия.

  Електронните цигари също се наричат "вейпинг устройства" и това дава голяма представа за начина, по който те работят. Големият бял облак, който създават, не е дим; това е аерозол, съставен от изпарения и малки капчици течност. Всички електронни компоненти и други части вътре в електронната цигара се обединяват, за да създадат този аерозол от течността в резервоара.

  Прочети още →

  Безопасно ли е вейпването за Вашето здраве?

  Дата: 07 Мар 2018

  Да, вейпването е по-безопасно, отколкото пушенето. Независими източници, като "Обществено здраве Англия", заявяват, че вейпването е с 95% по-безопасно от тютюнопушенето. Вече има няколко дългосрочни проучвания относно безопасността на вейпването и всички тези дългосрчони изследвания само потвърждават този факт.

  Прочети още →

  ФИЛИП МОРИС КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ПРОДАЖБАТА НА ТЮТЮНЕВИ ЦИГАРИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

  Дата: 28 Фев 2018

  ФИЛИП МОРИС КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ПРОДАЖБАТА НА ТЮТЮНЕВИ ЦИГАРИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В ПОСЛЕДНАТА СИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

  Прочети още →

  "EЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ ПРИЧИНЯВАТ ВОДАТА.. В ДРОБОВЕТЕ": ДАЛИ?

  Дата: 29 Яну 2018

  Най-малко поне веднъж вероятно ви се е случвало да чувате притеснени приятели, роднини или обикновен човек, които сте срещнали на улицата (може би докато си пали цигара), които са ви заявявали, че трябва да се откажете от вейпването, ако не искате да открият вода в белите ви дробове. Основание за съществуването на този аргумент е следната логика: ако вдишвате пара през деня, вечерта парата ще се натрупа в белите дробове, създавайки известната "вода в белите дробове".

   

  Прочети още →
  «1 2 3»Страница 1 от 3
  Върни До Горе