Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Начало Статии

   Статии

   Курортни дестинации, в които вейпването е ЗАБРАНЕНО!

   Тези ваканционни дестинации са направили vaping незаконнаДокато вейпингът може да бъде напълно ОК във вашата страна, има части от земното кълбо, където притежаването на електронна цигара може да ви доведе до сериозни неприятности. Откакто Световната здравна организация публикува проучване, в което се твърди, че електронните цигари не могат да помогнат на пушачите да откажат вредния си навик, няколко страни са забранили ползването им.

   Прочети още →

   Спадът на продажбите на цигари в САЩ, докато вейпването достига нови висоти

   Продажбите на цигари в САЩ са спаднали, тъй като пушачите продължават да превключват на електронни цигари масово, разкриха нови данни.

   Прочети още →

   ВЕЙПВАНЕТО няма нежелани ефекти върху кръвта

   Знаете ли, че тютюнопушенето оказва пряко въздействие върху кръвта ни?Какво се случва, когато пушим тютюневи цигари – активно или пасивно – и какво се случва, когато вейпваме или вдишваме пара от електронно устройство на вейпър?

   Прочети още →

   Данните за безопасността на вейпването се нуждаят от изясняване

   Питър Айтън казва, че интерпретацията на Public Healthr Engliand на последните проучвания силно подценява относителната вреда на тютюнопушенето в сравнение с vaping.

   Прочети още →

   БОЛНИЦИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОДАВАТ ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ И ДА ОСИГУРЯВАТ МЯСТО ЗА ВЕЙПВАНЕ

   Болниците трябва да продават електронни цигари и да осигуряват на пациентите си места, където те да вейпват, е мнението на експерти от „Публично здраве – Англия“ (PHE).

   Обществено здраве Англия (PHE) каза, че на пациентите трябва да се разреши да се хранят в частни помещения и да купуват устройства за електронна цигара в болнични магазини, за да им помогнат да спрат да пушат обикновени цигари.

   Според тях правителствените служители също трябва да помагат на производителите да лицензират електронните цигари като медицински помощни средства за отказване.

   Прочети още →

   УЧЕНИ РАЗКРИВАТ ЕДНА СМУЩАВАЩА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО ТЮТЮНОПУШЕЩИТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ КЪМ ЕЛЕКТРОННИ ЦИГАРИ

   „Ново проучване заключава, че мъжете, чиито бащи са били пушачи по време на зачеването на децата си, имат по-нисък брой сперматозоиди, независимо от навиците на майката

   Прочети още →

   Течностите за електронни цигари са полезни за общественото здраве. Защо е FDAсе бори с тях?

   Следващата седмица Държавната агенция по храните и лекарствата в САЩ ще обяви забрана за продажбата на повечето е-цигарени вкусове в десетки хиляди магазини и бензиностанции в САЩ, според вестник "Вашингтон пост".

   Прочети още →

   Специалисти от "Публично Здраве" опровергават американско проучване за електронните цигари

   Най-новото проучване, което излезе от САЩ, отново се фокусира върху връзката между младежите и електронните уствойства за вейпване. Изследването, публикувано в PLoS One, сензационно твърди, че вейпването представлява по-голяма вреда за здравето на хората, отколкото да носи полза.
    

   Прочети още →

   Как функционира електронната цигара?

   Как функционира едно електронно устройство за изпаряване? Това е въпрос, на който много хора изглежда не знаят точния отговор - а много от тях - включително учени и журналисти - наистина трябва да знаят по-добре. За щастие не е толкова трудно да се обясни и точно това ще направим в тази статия.

   Електронните цигари също се наричат "вейпинг устройства" и това дава голяма представа за начина, по който те работят. Големият бял облак, който създават, не е дим; това е аерозол, съставен от изпарения и малки капчици течност. Всички електронни компоненти и други части вътре в електронната цигара се обединяват, за да създадат този аерозол от течността в резервоара.

   Прочети още →

   Безопасно ли е вейпването за Вашето здраве?

   Да, вейпването е по-безопасно, отколкото пушенето. Независими източници, като "Обществено здраве Англия", заявяват, че вейпването е с 95% по-безопасно от тютюнопушенето. Вече има няколко дългосрочни проучвания относно безопасността на вейпването и всички тези дългосрчони изследвания само потвърждават този факт.

   Прочети още →
   Страница 1 от 3
   «1 2 3»