Абонирай се сега за да
получаваш по имейл нашите
невероятни промоции!
Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Филтри

  Категории

  Анкета

  Статии

  Безопасно ли е вейпването за Вашето здраве?

  Дата: 07 Мар 2018

  Да, вейпването е по-безопасно, отколкото пушенето. Независими източници, като "Обществено здраве Англия", заявяват, че вейпването е с 95% по-безопасно от тютюнопушенето. Вече има няколко дългосрочни проучвания относно безопасността на вейпването и всички тези дългосрчони изследвания само потвърждават този факт.

  Прочети още →

  ФИЛИП МОРИС КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ПРОДАЖБАТА НА ТЮТЮНЕВИ ЦИГАРИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

  Дата: 28 Фев 2018

  ФИЛИП МОРИС КАЗВАТ, ЧЕ ИСКАТ ДА СПРАТ ПРОДАЖБАТА НА ТЮТЮНЕВИ ЦИГАРИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В ПОСЛЕДНАТА СИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

  Прочети още →

  "EЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ ПРИЧИНЯВАТ ВОДАТА.. В ДРОБОВЕТЕ": ДАЛИ?

  Дата: 29 Яну 2018

  Най-малко поне веднъж вероятно ви се е случвало да чувате притеснени приятели, роднини или обикновен човек, които сте срещнали на улицата (може би докато си пали цигара), които са ви заявявали, че трябва да се откажете от вейпването, ако не искате да открият вода в белите ви дробове. Основание за съществуването на този аргумент е следната логика: ако вдишвате пара през деня, вечерта парата ще се натрупа в белите дробове, създавайки известната "вода в белите дробове".

   

  Прочети още →

  ВЕЙПВАНЕТО няма нежелани ефекти върху кръвта

  Дата: 22 Яну 2018

  Знаете ли, че тютюнопушенето оказва пряко въздействие върху кръвта ни?Какво се случва, когато пушим тютюневи цигари – активно или пасивно – и какво се случва, когато вейпваме или вдишваме пара от електронно устройство на вейпър?

  Прочети още →

  Официален дистрибутор на Nicopure Labs

  Дата: 17 Яну 2018

  София (България), 16 януари (SeeNews) - Базираният в САЩ производител на електронни цигари и течности за изпаряващи устройства Nicopure Labs заяви във вторник, че е избрал "Вейпър" ЕООД с централен офис в Стара Загора, България, за свой дистрибутор за България.

  Прочети още →

  Просто дишай!

  Дата: 15 Яну 2018

  Американският Национален институт по трудоба безопасност и здравословна работна среда е анализирал качеството на въздуха на популярнен магазин за електронни цигари и консумативи с бар за никотинови течности и салон за пушене. 

  Прочети още →

  Истината за електронните цигари

  Дата: 09 Яну 2018

  "Купихте ли си електронна цигара или друго устройство за вейпване, за да си помогнете да се откажете от тютюнопушенето? А стои ли вашата електронна цигара все още прилежно опакована в чекмеджето? Тази статия е за вас!

  Прочети още →

  Ново изследване показва, че вейпването „не засяга“ функциите на белия дроб

  Дата: 13 Дек 2017

  Д-р Амир Фарно е асистент-професор  в Университета в Охайо, който специализира в взаимодействията между наночастиците и тялото. Последната му работа бе публикувана миналата седмица и тя е фокусирана именно върху електронните цигари. Загрижени за липсата на разнообразие в проучванията, които разглеждат ефекта на вейпването върху белите дробове, д-р Фарно и неговите колеги решили да предприемат нов подход.

   

  Прочети още →

  АМЕРИКАНСКО ПРОУЧВАНЕ ПОКАЗВА, ЧЕ И НАЙ-ЗАКОРАВЕЛИТЕ ПУШАЧИ СЕ ОПИТВАТ ДА ОТКАЖАТ ЦИГАРИТЕ

  Дата: 04 Дек 2017

  Изследователи от Училището по обществено здраве към Държавния университет в Джорджия призовават регулаторните органи да обмислят нови правила, в които са отсъства „загубата на удоволствие“ от страна на пушачите при спирането на цигарите. Вместо това трябва според тях в регулациите трябва да се придаде повече тежест на факта, че повечето пушачи са недоволни от своя пристрастяващ навик.
   

  Прочети още →

  България: един на всеки 20 души вейпва ежедневно!

  Дата: 22 Ное 2017

  В България, втората държава от ЕС по честота на тютюнопушене в ЕС, един от всеки 20 души вейпва ежедневно. Според тези данни, нивото на хората, които вейпват, процентно е по-високо на тези в Обединеното Кралство.

  Статия от Саймън Розелат за vapingpost.com

  Оригинала на статията можете да прочетете ТУК

  4.6% от българите използват електронни устройства за изпаряване

  Прочети още →
  «1 2»Страница 1 от 2

  Нови продукти

  Върни До Горе