Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Замърсители при течности за електронни цигари и защо качеството на течностите е важно

    

   Не всички производители на течности за електронни цигари се придържат към едни и същи производствени стандарти. Чистотата на техните производствени съоръжения, съставките, които те използват и процедурите за контрол на качеството, които те имат, играят решаваща роля при определянето на тяхното качество.

   И така - какво се случва, когато компания произвеждаща течности за електронни цигари върши лоша работа при производство и спестява от процеса, за да произвежда е-течности на по-ниска цена? Възможността техните течности да бъдат замърсени може много да се увеличи, оставяйки някои вейпъри със сигурност да се чудят защо изобщо са обмисляли да купуват и изпаряват евтини течности на първо място.

   Едно проучване, публикувано в австралийския Медицински Журнал, тества различни течности за електронни цигари, продавани онлайн и "под масата" и установява, че някои от тях съдържат странични продукти от телесни функции на животни или хора и съставки, често използвани в производството на ароматизанти, детергенти, разтворители и сапуни.

   Друго проучване, проведено от изследователи от Харвардския университет, установи, че някои течности за електронни цигари са замърсени с вредни бактериални и гъбични токсини, което дава много добра причина на вейпърите да обмислят внимателно качеството на течностите, които изпаряват.

    

   Източник: https://www.vapingpost.com/2020/11/23/vape-juice-contaminants-and-why-e-liquid-quality-is-important/ 

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари