Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Историята на ФлейвърАрт

   FlavourArt е основана в Италия през 2006 г. от Масимилиано (Макс) Манчини и съпругата му Анна Фачино. Компанията започва като производител на хранителни овкусители и до ден днешен все още произвежда аромати за хранително-вкусовата промишленост, козметичната и парфюмерийна индустрии и т.н.

   През 2009 г. с появата на електронните цигари на международния пазар се открива нов път за употреба на ароматите на FlavourArt. Макс започва да проучва ефектите от изпаряването на тези аромати с голямо любопитство и иска да узнае как би могъл да разработи по-добри аромати за изпаряване.

   През 2010 г. компанията започва процеса по премахване на дикетоновите молекули от формулата за производство на ароматите им – по-точно в тези, които ще бъдат използване за изпаряване. Това започва много преди вейп общността да започне да обръща внимание на тези потенциално проблемни съставки, на които се обръща внимание чак през 2012 г. FlavourArt стремглаво започват кампания за тестване на аромати в техния КлиърСтрийм проект. Този проект еволюира в сегашната си форма, която е партньорство между FlavourArt Италия и ФЕМ2 Амбиенте (изследователски център, произлязъл от универистета в Милано Бикока, опериращ от 2010 г.). Резултатът от това е проектът КлиърСтрийм Напред.

   Проектът не просто изследва дикетонът, а обръща детайлно внимание на общите нива на токсичност и нива на дразнение на всички аромати на FlavourArt – тези, които са на пазара и тези, които се разработват в момента. Тези тестове гарантират, че само най-безопасните молекули ще бъдат използвани в ароматите за електронни цигари.

   Проекти като КлиърСтрийм Напред и отдадеността, с която FlavourArt произвеждат аромати е това, което ги прави водещи на пазара и компания, която заслужава доверие.

   В следствие на всичко това, ако търсите най-добрите аромати, които са създадени от хора, отдадени на вейп преживяването, FlavourArt е за Вас. Независимо дали сами правите Вашите течности или търсите компания, с която да работите в направата на собствена марка, може да сте сигурни, че FlavourArt застават зад своите продукти и винаги ще бъдат до Вас с невероятната си клиентска насоченост.

    

    

   Източник: https://flavor-pro.com/flavourart-a-company-overview/

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари