Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Ричи Груп участва в Конференция за Тютюна и Здравето в Чехия

   Ричи Груп, един от лидерите в производството на течности за електронни цигари в Европа (марките Ликуа и Арамакс), участва в Конференция за Тютюна и Здравето, организиран от работеща група за превенция и лекуване на тютюнева зависимост под егидата на Чешката Медицинска Асоциация (ЧМА), в колаборация с Асоциация за Лечение на Тютюнева Зависимост (АЛТЗ), Центъра за Зависими към Тютюна при университета Чарлз в Прага и Изследователски Център за Хигиена и Епидемиология.

   Конференцията беше водена от проф. Д-р Ева Краликова, президент на АЛТЗ.

   Повече от 80 участници - учени, клинични доктори и медицински персонал, представляваха повече от 40 центъра за борба със зависимостта към тютюневи изделия и обсъдиха следните теми:

   1. Национална стратегия за превенция и редуциране на вредите, свързани със зависимости;

   2. Превенция за използването на тютюн и никотин в Чешката Република;

   3. Пушенето и социално-икономически статус;

   4. Големи тютюневи митове;

   5. Психотерапия в лечението на тютюнева зависимост;

   6. Контрол над системи за електронно набавяне на никотин.

   Ричи Груп информира участниците за основната информация относно електронните цигари, фокус и отдаденост за стандарти при качествено изпаряване, превъзходство и безопасност при производствения процес. Имайки предвид всички открити източници на информация, Ричи Груп предложи електронните цигари като надеждни устройства за набавяне на никотин.

   Изпаряването и електронните цигари бяха публично подкрепени от проф. Ева Краликова, която също така управлява множество центрове за пристрастени към тютюневи изделия на територията на цялата Чешка Република.

    

   Източник: https://www.ritchy.com/newsroom/conference-tobacco-health/

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари