Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Какво препоръчва ЦКПЗ (Център за Контрол и Превенция на Заболявания) за електронните цигари в САЩ?

   1. ЦКПЗ и АКХЛ(Агенция за Контрол на Храните и Лекарствата) препоръчват хората да НЕ използват електронни цигари, съдържащи THC (психотропната съставка в канабиса) или други подобни продукти от приятели, семейство или съмнителни източници.

   2. Витамин Е ацетат НЕ трябва да се добавя към каквито и да е електронни цигари или изпаряващи продукти! Не би следвало да се добавят каквито и да било други субстанции към готови течности, които не са предвидени от производителя.

   3. Възрастни, които използват електронни цигари не трябва да се отказват и да преминават към тютюневи. Ако изберат да използват електронни цигари трябва напълно да преминат към тях и да не използват и двата продукта едновременно.

   4. Електронните цигари (съдържащи никотин или THC) не трябва да бъдат използвани от подрастващи, младежи или бременни жени.

   5. Възрастни, които не използват тютюневи изделия, не трябва да започват употребата на електронни цигари или други изпаряващи продукти.

   6. THC продукти са свързани с голям диапазон от здравни ефекти, особено с продължителна употреба. Най-добрият начин да се избегнат вредни за здравето ефекти е да не се използват въобще.

   7. Хора, използващи регулярно канабис, водещ до значителни увреждания и щети, трябва да потърсят лечения, базирани на изследвания и помощ от професионалисти.

    

   Източник: https://www.cdc.gov/tobacco/basic_information/e-cigarettes/severe-lung-disease.html#cdc-recommends

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари