Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Асоциацията на австралийските лични лекари одобрява използването на електронните цигари като заместител на тютюнопушенето

   Като голяма позитивна промяна в настроенията в Австралия, Кралският колеж на личните лекари вече препоръчва електронните цигари с никотин като заместител на тютюнопушенето.

   Скоро Колежът пусна последното си издание от препоръки относно национално прекратяване на тютюнопушенето, което прави безпрецедентен ход, подкрепяйки употребата на електронни цигари като начин за отказване от тютюнопушенето. Организацията на личните лекари е разгледала отзиви за ефективността и безопасността на продуктите и заключението е, че електронните цигари са надеждно средство за отказване от тютюнопушенето.

   Новите препоръки съветват лични лекари и други здравни специалисти да препоръчват електронните цигари на пушачи, желаещи да откажат тютюнопушенето, но не са успели с други помощни средства. Тази промяна в мненията идва навреме, заедно със същата промяна, настъпила в Психиатричните Кралски Колежи на Австралия и Нова Зеландия, Кралският Великобритански колеж на общо-практикуващите лекари и Медицинската Асоциация в Нова Зеландия.

   Тези действия бяха поздравени от съоснователя на Новозеландската асоциация на търговци на електронни цигари Бен Прайър. "Австралия има много тежки правила относно никотиновото изпаряване, което е причина за застоя на броя на тютюнопушачите. За сравнение, в Нова Зеландия пушачите са приели изпаряването и тютюнопушенето намалява с много бързи, за първи път виждани темпове," казва той.

   "Последният съвет на Колежа със сигурност ще помогне на австралийските пушачи да опитат да спрат тютюневите цигари с помощта на най-ефективното средство в света - електронните цигари. Повече австралийски тютюнопушачи ще открият, че изпаряването е много по-ефективно от всички други терапии," добавя Прайър.

    

   Източник:

   https://www.vapingpost.com/2020/02/04/australian-gps-association-endorses-vaping-for-smoking-cessation/

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари