Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Австралийско изследване е последното потвърждение, че изпаряването спасява животи

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Изследването със заглавие, "Може ли изпаряването да помогне за намаляне не тютюнопушенето в Австралия?," бе издадено съвместно от академиците Проф. Колин Менделсон, Проф. Уейн Хол и Проф. Рон Борланд, и публикувано в научният журнал Ревю на наркотици и Алкохол.

    

    

   avstraliq-prouchaven-elektronni-cigari-nevredni-esmoker.bg.jpg

    


   "Има доказателства че изпаряването е увеличило опитите за отказване от тютюнопушенето и е намалило темповете на тютюнопушенето в САЩ и Великобритания, където отдръпването от превенция на тютюнопушенето се е ускорило," казва Джон Нютън от Обществено Здраве Англия.

    


   Това е първото изследване специфично целенасочено към превенция на тютюнопушенето в Австралия, и публикацията му съвпадна с доклад на Кралският Австралийски университет за общопрактикуващи лекари, който вече препоръчва употребата на електронни цигари като помощно средство за спиране на тютюневите цигари.

    


   Изследването открива, че изпаряването играе съществена роля в намалянето на тютюнопушенето в Австралия. "Има доказателства че благодарения на изпаряването опитите за спиране на цигарите са се увеличили в САЩ и Великобритания, където отдръпването в сферата на превенция на тютюнопушенето се отдръпва. Това контрастира със случващото се в страни като Австралия, където политиката относно електронните цигари е много рестриктивна."


   Оригиналната статия публикувана в vapingpost.com можете да прочетет тук.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари