Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Независим Европейски Вейп Алианс (НЕВА)

   На 20-ти юни 2019 г. НЕВА участва в среща на високо равнище за редуциране на вредите - европейска дискусия относно изпаряването в столицата на Румъния - Букурещ.

   Срещата на високо равнище за редуциране на вредите събра заедно експерти по токсикология и представители на индустрията, за да дискутират различни методи как да се подходи разумно към изпаряването.

   "За съжаление повечето законодатели са толкова целеустремени да се борят с консумацията на тютюневи изделия, че не успяват да видят изпаряването като възможност за борбата с вредите от тютюнопушенето", казва Дъстин Далман, председател и съосновател на НЕВА.

   Европейската вейп индустрия работи усилено по информирането, че вейп продуктите не могат да бъдат сравнявани с тютюневите. Слагането им под общ знаменател и същите регулации всъщност може да доведат до повече вреди, отколкото ползи.

   „Изпаряването не е пушене. Бъдещето на законодателството е в разграничаването и това разграничаване е КЛЮЧОВО в подобаващото информиране на населението (особено на пушачите)", казва др. Константинос Фарсалинос.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари