Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, shake and vape, вейп устройства, батерии, наргилета, тютюн за наргиле, чашки за наргилета, въглени за наргилета и аксесоари за наргилета
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Безопасно ли е да изпарявате без никотин? Втора Част

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Проблемът с непушачите

    


   Но какво, ако искате да опитате изпаряването и не сте пушач? Това зависи от това защо искате да опитате. Ако се изкушавате да опитате да пушите, тогава по-добре опитайте с електронна цигара. Това е много по-безопасна алтернатива и ако можете да се отклоните от тютюневите изделия, това е по-добрият вариант. В този случай, защо да използвате никотин, щом не консумирате продукти с него?

    

    

    


   От друга страна, ако искате да започнете да изпарявате, защото искате да опитате трикове или смятате, че изглежда страхотно, вероятно е най-добре да не се занимавате. "Триковете" всъщност не са толкова впечатляващи и изпаряването няма да ви превърне в най-готиния/готината. Повечето експерти смятат, че електронните цигари са най-малко 95% по-безопасни от пушенето, но въпреки че рисковете са много малки, те вероятно не са нула. Защо да се излагате на тях, само за да можете да изкарвате парата през носа си в YouTube?

    


   Ако наистина има проблем с изрязването на течности с никотин, най-вероятно е за пушачите, които намаляват никотина твърде бързо. Освен ако не намаляте никотина много бавно, вероятно ще компенсирате, като изпарявате повече. Ще получите същото количество никотин чрез изпаряване на много повече течност. Ако има здравословен проблем с изпаряването, най-вероятно е той да бъде свързан с ароматите, така че защо да увеличавате количеството, което изпарявате?

    


   В най-лошия случай някой, който е свел никотина до нула твърде бързо, може да изпарява много течност без никотин в опит да задоволи желанието си за никотин. Това означава, че ще изпарявате огромни количества аромати. Има ли обаче реален риск в това? Теоретично може да има - някакъв здравен ефект от аромати може да се появи след двадесет или тридесет години. Но вероятно ли е? Не, вероятно не.

    

   Оригиналната статия публикувана в vapingpost.com можете да прочетете тук.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари