Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   3 факта, които пушачите трябва да знаят за вейпинга

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Само преди няколко години електронните цигари бяха необичайни, трудни за намиране и загадка за повечето хора. Сега те са навсякъде - но, оказва се, те все още са загадка за повечето хора. Проучванията многократно установяват, че макар хората да чуват много за електронните цигари и вейпинга в медиите, те всъщност не знаят много за тях.

    

    

   vaprosi-vape-otgovori-esmoker.bg.jpg

    


   Изглежда пушачите не са много по-добре информирани за вейпинга от всеки друг, което е жалко - в края на краищата те са тези, които потенциално имат най -много да спечелят. Всъщност не е изненада, защото пушачите четат едни и същи вестници, пълни със същите тревожни истории. И за да са по-ясни нещата Ви представяме три факта, които всеки пушач трябва да знае за електронните цигари.

    


   1. Електронните цигари са много по-безопасни от тютюневите


   Колко пъти сте чели статия, в която се твърди, че електронните цигари са толкова опасни, колкото пушенето? Много журналисти са повтаряли това, обикновено на базата на съмнителни проучвания. Резултатът е че много хора вярват в това - както във Великобритания, така и в САЩ, по -малко от половината пушачи смятат, че вейпингът е по-безопасен от пушенето, и този брой е намалява.


   Истината обаче е много различна. Public Health England (Обществено Здравеоопазване Англия) проведе най-подробното проучване за вейпинга, което някога е било правено, и заключението им беше доста решително-електронните цигари са поне 95% по-безопасни от тютюневите. Много хора смятат, че това означава, че ще убият 5% от своите потребители. Ако това беше вярно, това щеше да е доста шокиращо, но всъщност няма доказателства, че електронните цигари имат потенциал да убият някой. Този 5% потенциален риск включва "опасността" от никотиновата зависимост. Всъщност не е ясно, дали никотинът, когато е отделен от тютюна, изобщо води до пристрастяване.

    


   2. От пушенето до изпаряването, превключването ще ви спести цяло състояние


   Много пушачи разглеждат цената на електронна цигара и сравняват това с, което струва една кутия цигари, след това продължават да пушат. Това е разбираемо, но е и скъпа грешка.


   Кутия цигари е предмет за еднократна употреба - купуваш ги, пушиш ги и ги няма. Електронната цигара за многократно зареждане е различна. Купувате я, след което, докато я поддържате снабдени с течност и резервни части, тя ще ви осигури месеци или години обслужване. Първоначалната цена на комплекта ще се изплати за дни. Похарчете тази сума сега и докато имате нужда да вземете още една бутилка течност, вече ще си спестите разходите за четири или пет кутии цигари.


   Средно вейпърите харчат за течности и нови иззпарителни глави всяка седмица, колкото за цигари за един ден. Дори с малко опити и грешки, за да намерите най -доброто устройство и течности за Вас, можете да спестите много през първите няколко месеца

    


   3. Преминаване или отказване?


   Някои хора казват, че няма доказателства, че електронните цигари помагат на пушачите да се откажат. Други настояват, че има. Смятаме, че това е грешен въпрос.


   Отказването от тютюнопушенето е трудно. Повечето пушачи са го опитвали повече от веднъж. Независимо дали използвате лепенки или дъвки, хипнотерапия или традиционния метод за отказване от раз, процентът на неуспех е около 95%. Много учени имат теории защо точно отказването е толкова трудно, но те са склонни да пропуснат един жизненоважен детайл - повечето пушачи всъщност не искат да се откажат. Те казват, че го искат, когато някой ги попита, но те наистина нямат това предвид. Факт е, че повечето пушачи продължават да пушат, защото им е приятно.


   Сега помислете за езика, използван за пушачите. Те трябва да се откажат от навика, който харесват. Те трябва да се откажат от него. Всичко е в спирането на тютюнопушенето. Но кой иска да спре да прави нещо, което харесва? Това го прави толкова трудно. Просто попитайте всеки, който действително се е отказал и те ще ви кажат -дълго време, понякога много години, те чувстват, че нещо липсва в живота им.
   Традиционните помощни средства за спиране на тютюнопушенето, като никотиновите дъвки, са предназначени да направят малко по-лесно отказването. Електронните цигари са различни. Всъщност не е нужно да спирате да правите нещо - просто го правите по по-добър, по-напреднал начин.

    

   Вярно е, че ранните електронни цигари не бяха особено удовлетворителни в сравнение с тютюневата, но технологията измина дълъг път само за няколко години. Модерната електронна цигара, правилно настроена и пълна с вкусна течност, е съвсем различна история. Това не е просто приемлив заместител - много по -добре е. Можете да персонализирате колко никотин искате, да избирате от огромна гама от вкусни аромати и цялото преживяване, да е точно така, както предпочитате. Разбира се, това е и по-социално приемливо, много по-евтино и 95% по-безопасно. Преминаването към електронни цигари е равносилно на смяна на старата ви ръчна пишеща машина за лаптоп от висок клас.

    

   Видяхме някои невероятни истории в медиите и без съмнение ще има много повече в бъдеще. Най-добре е обаче да не обръщате прекалено внимание. Вместо това погледнете какво казват истинските медицински експерти - хора като Обществено Здравеопазване Англия и Кралски Колеж на Медиците. Прочетете думите на хилядите вейпъри, които са споделили своите истории за преминаване към електронните цигари онлайн. Не е трудно да намерите фактите за електронните цигари и след като го направите, може да се почувствате много по-добре, и да им дадете шанс.

    

   Оригиналната статия публикувана в vapingpost.com можете да прочетете тук.

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари