Безплатна доставка над 60.00 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, електронно наргиле, никотинова течност, CBD, shake and vape, вейп устройства, батерии, наргилета, тютюн за наргиле, чашки за наргилета, въглени за наргилета и аксесоари за наргилета
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Един от лидерите във вейп индустрията Ричи Груп, пуска класифицирана информация

   %%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

   Компанията решава да публикува цялата информация за състава на течностите Liqua и Aramax и подканва всички други производители да се присъединят и да споделят публично такава информация с потребители, медии и професионалисти в индустрията.

    

    

   liqua-technosti-esmoker.bg.jpg

    


   На 15.10. 2019 г. в Прага, Ричи Груп, направи публична детайлната информацията за съставът на техните течности както и техните стандарти за качество и процедури по контрол на производството на https://www.ritchy.com/safety/

    

   "За последните 10 години, ние вярваме в прозрачността и вярваме че нашите продукти са едни от най-достоверните в света," каза Макс косенко, изпълнителен директор на Ричи Груп. "Ние правим първата крачка, като споделяме публично всички съставки в нашите продукти, за да може всеки да се увери в тяхната безопастност. Ние приканваме и други отговорни производители да последват нашите стъпки и да споделят тяхната информация. Заедно можем да подобрим рационалните дискусии с обществеността и регулаторните органи относно бъдещето на индустрията, с потенциал да намалим драстично въздействието на на-вредният навик в днешни времена."

    


   Ричи Груп има план да продължи да споделя дори още повече подробности относно техните продукти и компоненти в близко бъдеще. Време е вейп индустрията да стане още по-открита и ние окуражаваме други производители да подпишат писмо на отворена политика, достъпно на сайта на Ричи Груп, и да потвърдят отдадеността си за качествен контрол и прозрачност.

    

   Пълен лист със състваките можете да видите тук.

    

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари