Безплатна доставка над 39.99 лв | Свържи се с нас: 0700 20 456
Електронни цигари, никотинова течност, шейк енд вейп, батерии, обслужваеми изпарители RBA, RTA, RDA и RDTA, картомайзери, резервни части и аксесоари
  Категории

  0

   Категории

   Анкета

   Вижте всички статии

   Един от водещите производители на течности за електронни цигари Vampire Vape изпрати най-популярния си аромат в Космоса!

   На 18 септември 2020 г. екипът на Vampire Vape изпрати своя популярен аромат Heisenberg в Космоса. Пуснат е водороден балон с прикрепена към него бутилка с течност, но преди да се спука и балонът и течността да се върнат на Земята той се е издигнал до приблизително 38 км надморска височина. Водородът е избран поради неговите свойства на възобновяема енергия.

   Пътуването на балона е било заснето от камера, която е била прикрепена към него, докато се изкачва в космоса и след това се спуска обратно на Земята, където достига невероятна скорост от 400 км в час. Докато балонът се спуска, се отваря парашут, осигуряващ бавно и безопасно кацане. Пътуването на бутилката с електронна течност е наблюдавано от система за радио проследяване на живо и сателитен интернет локатор и каца на тайно място, където екипът го посреща. Vampire Vape е работил със Sent into Space, водещи експерти в космически маркетингови кампании и каскади, за да гарантира безопасността и правилното спазване на процедурата през цялото време.

   Докато пътува през стратосферата, балонът се разширява до размера на двуетажен автобус!

   Идеята за изпращането на първата електронна течност в космоса е измислена от основателя на Vampire Vape Фил Бойл, който казва:

   "В тези трудни времена новините са пълни с гибел, мрак и негативни истории - искахме да създадем нещо необичайно, креативно и запомнящо се, с надеждата, че ще накара хората да се усмихнат. Ние също искахме да направим нещо шантаво и забавно, нещо, в което нашите служителите биха искали да участват.

   "Винаги търсим начини да бъдем иновативни, да мислим напред и да се различаваме от нашите конкуренти и искаме да достигнем нови висоти - какъв по-добър начин от това да го направим буквално?! Радваме се, че успяхме да осъществим това и да изпратим нашия награден Heisenberg в Космоса! Смятам, че поставихме летвата доста високо за това, което предстои за Vampire Vape в бъдеще."

    

   Източник: https://www.planetofthevapes.co.uk/news/product/2020-10-12_vampire-vape-in-space.html 

   Остави мнение/коментар

   Код за сигурност
    Все още няма коментари