Liqua HP 10мл

Liqua HP 10мл

Liqua HP (High power) е нова генерация никотинова течност специално разработена за мощни устройства над 15W.  Увеличено е съдържанието на VG до 65%, което според производителя е най добрия баланс за количество пара и вкус за мощни бокс мод устройства. Ключовото нововъведение в LIQUA HP, обаче, е добавянето на Opti-V технология.

Opti-V е изключително предназначен метод, разработен от LIQUA, който включва строг подбор на специални съставки и техните съотношения (включително основни материали и аромати), за да се създадат оптимално удоволствие на изпаряване, когато се използва с различни видове мощни бокс мод устройства.

LIQUA HP Opti-V никотинови течности позволяват на вейпърите най накрая да открият пълния потенциал на устройства с висока мощност доставяне на силен никотинов удар, с много по-богат вкус и впечатляваща производствена пара, непостижими без помощта на HP никотинова течност. За да се насладите напълно на LIQUA HP никотинова течност, е препоръчително да я използвате с устройства настроени над 15W. Този диапазон на мощност, гарантира най-добрия опит на изпаряване с висока мощност устройства..

 Никотинова течност Liqua HP е произведена в Италия по най-стриктни стандарти на Европейския съюз, като са използвани висококачествени съставки. Италианските никотинови течности Liqua HP са в стилни правоъгълни опаковки с дълъг и тесен накрайник за по-лесно и удобно пълнене на вашата електронна цигара.

ПРОМОЦИЯ!!! Купи 4 никотинови течности Liqua HP 10мл и получавате 1 никотинова течност бонус по избор. Напишете в коментар на поръчката, желаната от вас никотинова течност.


Сравнение на продукт (0)


Frutti Velocity 10мл - Liqua HP Sale

Frutti Velocity 10мл - Liqua HP

Уважаеми клиенти, продуктът LIQUA HP Frutti Velocity с 0 мг никотин е с изчерпана наличност!Може да го поръчате ТУК под новото му име - LIQUA MIX..

8.90 лв. 5.99 лв. без ДДС: 4.99 лв.

Summer Drift 10мл - Liqua HP Sale

Summer Drift 10мл - Liqua HP

Уважаеми клиенти, продуктът LIQUA HP Summer Drift е с изчерпана наличност!Може да го поръчате ТУК под новото му име - LIQUA MIXES ..

8.90 лв. 5.99 лв. без ДДС: 4.99 лв.

Sweet Accelerator 10мл - Liqua HP Sale

Sweet Accelerator 10мл - Liqua HP

Никотинова течност Liqua HP за електронни цигари Sweet Accelerator е неустоимa комбинация от свежи и сладки нотки. Богатият, пълен вкус на чийзкейк с ..

8.90 лв. 5.99 лв. без ДДС: 4.99 лв.

Overdrive 10мл - Liqua HP Sale

Overdrive 10мл - Liqua HP

Никотинова течност Liqua HP за електронни цигари Overdrive с вкус на American blend и комбинация от мента, карамел, и сочни плодове. 65% VGВажно! Съхр..

8.90 лв. 4.99 лв. без ДДС: 4.16 лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)