• Joyetech eGo ONE TFTA 2300 mAh

Joyetech eGo ONE TFTA 2300 mAh

  • Производител: Joyetech
  • Модел: Joyetech-eGo-ONE-TFTA-2300mAh
  • Наличност: В наличност
  • 74.99 лв.

  • Цена без ДДС: 62.49 лв.

Опции

Електронна цигара Joyetech eGo ONE TFTA е компактна, с 2 мл резервоар, мощна батерия 2300 mAh, възможност за работа в два режима – директен режим (Direct output) и режим на постоянно напрежение (Constant voltage output). Системата на резервоара TFTA позволява лесно пълнене на течност и регулиране на въздуха посредством горната част, а новата изпарителна глава ProCL (съвместима и с другите устройства от серията eGo ONE) ще Ви осигури страхотен вкус! 

Комплeктът съдържа:

1 х eGo ONE TFTA батерия 2300mAh
2 х изпарителни глави ProCL 0.6ohm
1 х eGo ONE Резервоар /вкл. горна част/
1 х eGo ONE мундщук
1 x USB кабел за зареждане
1 x Ръководство и гаранционна карта

 

Параметри:
Размери: Диаметър: 22 мм, Дължина: 120.5 мм
Тегло: 117 гр
Капацитет на батерия: 2300 mAh
Капацитет на резервоар: 2.0 мл 

 

Изпарителна глава:

Новата изпарителна глава на Joyetech - ProCL 0.6 ома - е създадена специално за дишане с дробовете (MTL - Mouth to lung) и е съвместима с устройствата от цялата серия eGo ONE.

ВАЖНО: Моля не мийте изпарителната глава с вода, може да я почистите с памук, напоен със спирт или алкохол, или с чиста суха кърпа!

 

Пълнене на течност:
Развийте  горната капачка, след което напълнете директно в двете странични дупки на резервоара. 

ВАЖНО: Не пълнете прекалено много, за да избегнете препълване на резервоара! Преди първото зареждане на изпарителя, капнете няколко капки течност директно на самата изпарителна глава, за да предотвратите изгаряне на фитила в случай на недостатъчно овлажняване.

 

Смяна на режимите:

Изключете електронна цигара eGo ONE TFTA като натиснете 5 пъти бързо оперативния бутон, а след това с продължително задържане можете да сменяте между двата режима - Direct output (бяла светлина) и Constant voltage output (оранжева светлина). С освобождаване на оперативния бутон избирате текущия режим. 

 

Зареждане:

За да заредите eGo ONE, свържете го с USB кабел, като използвате преходник за 220V или свържете директно с компютър. Слес като електронната цигара е заредена напълно, светлината на оперативния бутон ще изгасне. 

 

Гаранция: 3 месеца на батерията
ВАЖНО: Гаранцията отпада, ако по продукта има видими следи от изпускане, счупване или неправилна употреба, както и в случай на използване с неоригинални компоненти!

Атомайзерните глави в комплекта са консуматив и подлежат на замяна единствено при получаване, в случай на дефект.

Пазете комплекта далеч от деца!    
Забранено за лица под 18 години!

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение